Η Παράξενη ανάλυση για το ΙΣΛΑΜ…μια ιστορία που κανείς δεν λέει

3122 0


Το Ισλάμ κατά την γνώμη μας αποτελεί μια ιουδαϊκή αίρεση, κάτι που δεν ισχύει για τον Χριστιανισμό.

Ενώ ο Χριστιανισμός εισάγει μια νέα αντίληψη Θεότητος, την τριαδική, δεν εισάγει προφήτη αλλά αντιθέτως φανερώνει ένα πρόσωπο Του Θεού Στον Ιησού, το Ισλάμ εισάγει όχι θεότητα, αλλά έναν επιπλέον προφήτη.

Ο χριστιανισμός εισάγωντας εκ νέου Τον Θεό στην συνείδηση του ανθρώπου, δημιουργεί νέα δια αποκαλύψεως θρησκεία που κατ ουσίαν απορρίπτει όσους μένουν στην παλαιά Εβραική εκδοχή, το Ισλάμ εισάγει έναν επιπλέον προφήτη επι του εβραισμού, τον Μωάμεθ.

Με ευρωπαϊκούς όρους θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ΙΣΛΑΜ είναι ο Ιουδαϊσμός plus τον Μωάμεθ, ακριβώς όπως είναι ο ο καλβινισμός ο οποίος είναι ο χριστιανισμός plus τον Καλβίνο.

Έτσι το Ισλάμ είναι συγγενές με τον εβραισμό, αλλά όχι με τον χριστιανισμό ο οποίος αποτελεί και τον κύριο εχθρό του, ακριβώς όπως συμβαίνει με τον εβραισμό που εκ των πραγμάτων είναι εχθρικός με το πρόσωπο Του Χριστού.

Πότε εμφανίζεται το Ισλάμ;;;;

Εντελώς τυχάια το Ισλάμ εμφανίζεται στο κριτικό σημείο όπου ο χριστιανισμός έχει επεκταθεί δια του ελληνοποιημένου Βυζαντίου και ετοιμάζεται να καταλάβει την Αραβική χερσόνησο και να οδηγήσει στον αναίμακτο προσηλυτισμό των αράβων σημιτών στην χριστιανική πίστη.

Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ο εκλεκτός περιούσιος λαός θα βρισκόταν να κολυμπά σε μια θάλασσα δηλητηριώδη απο πιστούς Του Θεού που ο ίδιος αρνήθηκε και σταύρωσε….

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.

Τι συμβαίνει εκείνη την δύσκολη χρονική στιγμή;;;

slide_4Εμφανίζεται εις ο οποίος τα φτιάχνει με μια κοτσωνάτη χήρα…αγνώστου καταγωγής, με περιβάλλον πάλι αγνώστου προελεύσεως και επιρροών, ο οποίος ταυτόχρονα βλέπει …οράματα, όπου κατά την γνώμη μας με χρήση ουσιών και την παρέμβαση κάποιων καλά διαβασμένων φίλων, όντως και θα έβλεπε οράματα…

Το Ισλάμ σε κάποια φάση επικρατεί δημιουργώντας πυρήνες….

Τι ζητά απο τους πιστούς;;;;

Ότι και ο Ιουδαϊσμός με επιπλέον κάτι πολύ ουσιαστικό….την απαγόρευση χρήσης παραγώγων ζύμωσης του χυμού του σταφυλιού…..

ΓΙΑΤΙ;

Ουδείς εως τώρα έδωσε μια καλή εξήγηση για αυτήν την απαγόρευση…

Η εξήγηση της απαγόρευσης θα μας δώσει και την απάντηση του ποιος κρύβεται πίσω απο το Ισλάμ και ποιος ήταν ο στόχος δημιουργίας του.

Εκείνη την εποχή, μιλάμε για μια πολύ δύσκολη εποχή, η μόνη ευχάριστη και ψυχαγωγός ουσία ήταν ο οίνος. Τηλεόραση δεν υπήρχε, σκοτάδι παντού, η ζωή γεμάτη θάνατο….το μόνο που απο τότε εως και πρόσφατα ευφραίνει την καρδίαν του ανθρώπου, ήταν και είναι …ο οίνος.

Ποιος είχε στα χέρια του το εμπόριο του οίνου;;;;

Ποιες περιοχές είχαν την μέγιστη παραγωγή οίνου, ποιο έθνος και ποια πίστη είχε έντονο μέσα της τον συμβολισμό του οίνου και της αμπέλου;;;

 Η Ελλάς και το ελληνικό έθνος…

images (2)

Απο την παιδική μας ηλικία θυμόμαστε ότι ο Οδυσσεύς, ο ήρωας όλων των ελλήνων, νικά τον κτηνώδη Κύκλωπα με το κρασί ….

image002(856)
Ο Οδυσσεύς μεθά το κτήνος Κύκλωπα για να το νικήσει…

Οι εκστρατείες του Διονύσου με την άμπελο ως συμβολισμό έγιναν, σε κάθε πτυχή της ζωής του έλληνα, ο οίνος έπαιζε σημαντικό ρόλο.

Ελλάς και οίνος κατ ουσίαν ήταν ένα και το αυτό.

Οι σπονδές αντικατεστάθησαν στην συνέχεια απο την Θεία Κοινωνία, όντως η ψυχή σωζόταν μεταφορικά και κυριολεκτικά απο το κρασί και το αμπέλι.

Ο χριστιανισμός με την άμπελο της ζωής και την Θεία Μετάληψη ελληνοποιήθηκε, το Βυζάντιο πρώτα έστελνε κάπου το κρασί του, μετά τους ιεραπόστολους και στην συνέχεια την κρατική του δομή….

Βλέπουμε λοιπόν ότι το Ισλάμ εισάγει απαγόρευση οίνου….δηλαδή κόβει μαχαίρι την επαφή των αραβικών φυλών με το Βυζάντιο, τον Χριστιανισμό και τον ελληνισμό….

map
Ο χριστιανισμός, με το κύριο σύμβολό του, τον οίνο, ανακόπτεται απο την επικράτηση του Ισλάμ στα όρια της Αραβικής χερσονήσου.

byzantio

Αυτό συμφέρει μόνο μια κατηγορία, μια εθνότητα  μια θρησκεία και έναν λαό ο οποίος ενώ θεωρεί τον εαυτό του εκλεκτό , δεν έχει την δύναμη παρά να βάλει άλλους να χτυπήσουν τον εχθρό του και να δράσει με υπουλία και σε βάθος χρόνου.

Καμμία σημασία στο γεγονός ότι το Ισλάμ εστράφη και εναντίον αρκετών εβραίων, θυσία ήταν στον κύριο σκόπο της εκδίκησης ενάντια στο πρόσωπο Του Χριστού, που τόσο εξευτέλισε με την Ανάστασή του, τον περιούσιο λαό. images (1)902301.09

download
Η άμπελος
theia-metalipsi1
Η ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ….Τα συμπεράσματα είναι απλά…Το ΙΣΛΑΜ αποτελεί απαγόρευση του ελληνισμού και του Χριστιανισμού

Αυτή η απαγόρευση κατανάλωσης οίνου, οδήγησε στο χτίσιμο ενός τοίχου διαχωριστικού απο τον Χριστιανισμό και την μετάληψή του αλλά και απο το εξαγωγικό εμπόριο κρασιού απο την Ελλάδα και το Βυζάντιο προς την αραβική χερσόνησο.

Φυσικά έκτοτε αντί του ψυχαγωγού οίνου, οι Άραβες βρήκαν διέξοδο στην κάναβη με ότι αυτό συνεπάγεται και εκεί ίσως πρέπει να αναζητήσουμε και την πηγή των συχνών οραμάτων του Μωάμεθ.

Μεγάλο μέρος των ελληνογενών πληθυσμών των παλαιών ελληνιστικών βασιλείων, αναγκασμένοι να βρίσκονται μακρυά απο το Βυζάντιο, δημιούργησαν μια άλλη εκδοχή του Ισλάμ όπου και επιτρέπεται η κατανάλωση οίνου….

images
Τα ελληνιστικά Βασίλεια, πολιορκούν γεωπολιτικά την αραβική χερσόνησο, αλλά και καταλαμβάνουν την σφαίρα επιρροής του Ισραήλ.

Οι αλεβίτες-σιίτες της Συρίας αυτό ακριβώς είναι και φυσικά είναι στο στόχαστρο τόσο του Ισραήλ και της σιωνιστικής παγκοσμιότητας, όσο και στο στόχαστρο του ΙΣΙΣ και του γνήσιου σουνιστικού , δηλαδή γιαχβικού Ισλάμ.

Συνδέστε τα τώρα όλα αυτά με την σιωνιστική, δήθεν ανθρωπιστική στήριξη της επέκτασης του Σουνιτικού Ισλάμ στην Ευρώπη διά της μετανάστευσης καθώς και την στήριξη των διαφωτισμένων δημοκρατών, λαμβάνοντας υπ όψιν την φιλελευθερη σιωνιστική επίδραση στην πολιτική της Ευρώπης.

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ….

Σε επόμενο θα αναλύσουμε τι ακριβώς συμβαίνει στην Συρία, αλλά με τους αληθινούς όρους και τα αληθινά δεδομένα, τα οποία αποκρύπτονται ώστε να μην υπάρξουν συνδέσεις και οι συνειρμοί οδηγήσουν στους αληθινούς υπαίτιους των όσων διαδραματίζονται.

Διαβάστε επίσης ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και ΕΔΩ

 
Join the Conversation