Μοσκοβισί; Αυτοί που ελέγχουν την Ευρώπη ….

494 1


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

Εδώ και πολύ καιρό είχαμε εντοπίσει αυτήν την ιστορική …ασυνέχεια και ασυνέπεια. Κάτι σαν ας πούμε ο πρόεδρος της Κνεσέτ να είναι….κινέζος και ο Μαντέλα Σουηδός….αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες….

Είχαμε ήδη εντοπίσει την πολιτική καταγωγή ανθρώπων όπως ο καλοπληρωμένος Μοσκοβισί…ο οποίος όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στην συνέχεια όχι μόνο υπερασπίζεται την τροτσκιστική του ιδεολογία….μέσα απο τα χρυσά σαλόνια, αλλά υπεραμύνεται και του σιωνιστικού του ρατσισμού και του εβραισμού του…μέσα απο την Ευρώπη. Ο κ. Μοσκοβισί δεν θηρεύει πολιτική εξουσία στην φυσική του πατρίδα που είναι το Ισραήλ και του οποίου της ύπαρξης υπεραμυνόμεθα και εμείς ώστε όλοι οι επι γής Ιουδαίοι κάποια στιγμή να βρούν στέγη εκεί. Ο κ Μοσκοβισί επιδιώκει και υφαρπάζει τις θέσεις εξουσίας των ευρωπαίων στην Ευρώπη και στην συνέχεια εκπονεί προγράμματα που υφαρπάζουν οικονομικά τις περιουσίες των Ευρωπαίων για χάρη του θησαυροφυλάκιου των τραπεζών, που όλοι γνωρίζουμε τι σχέση έχει μαζί τους.goldman_sachs

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ….έκανε μια έρευνα την οποία όσοι έχουν ακόμα λίγο μυαλό θα την βρούν πολύ ενδιαφέρουσα…Διαβάστε την

Ilie_Moscovici
Ilie Moscovici

Διαβάζοντας το πρόσφατα εκδοθέν στην ελληνική γλώσσα βιβλίο «Για τους Λεγεωνάριους μου» του Κορνήλιου Κοντρεάνου(Corneliu Zelea Codreanu), στάθηκα στην σελίδα 38, όπου (ο Κοντρεάνου) λέει:

“Οι ηγέτες των Ρουμάνων κομουνιστών εργατών δεν ήταν ούτε Ρουμάνοι, ούτε εργάτες.

Στο Ιάσιο: Δρ. Ghelerter, Εβραίος. Gheler, Εβραίος. Spiegler, Εβραίος. Schreiber, Εβραίος. κλπ

41yMsgFjIrL

Στο Βουκουρέστι : Ilie Moscovici, Εβραίος. Pauker, Εβραίος(εννοεί: Ana Pauker. Εβραία – φώτο) κλπ

Αν η επανάσταση είχε πετύχει ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας που θα είχε διώξει τον μεγάλο Βασιλιά Φερδινάνδοθα ήταν ο Moscovici”.

Μοσκοβισί; 

O Ilie Β. Moscovici (γνωστός ως Tovilie – φώτο στην αρχή) γεννήθηκε το 1885 και πέθανε το 1943, δημοσιογράφος, ήταν ένας από τους επιφανείς ηγέτες του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (PSDR) της Ρουμανίας.

61665a03d289c6b8311ac48b19d06ce8
Serge Moscovici

Στους συγγενείς του Moscovici περιλαμβάνονται ο κοινωνικός επιστήμονας από τη Γαλλία Serge Moscovici (φωτο) και ο γιος του, ο πολιτικός Pierre Moscovici.

Ο Pierre Moscovici (Πιερ Μοσκοβισί), γεννημένος το 1957, είναι ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές και Χρηματοδοτικές Υποθέσεις, την Φορολογία και τα Τελωνεία. Διορίστηκε  από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker.

534618

Προηγουμένως υπηρέτησε ως υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας την περίοδο 2012-2014 και ως Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων μεταξύ των ετών 1997 και 2002.

Ο Μοσκοβισί υπήρξε μέλος του τροτσκιστικού Επαναστατικού Κομμουνιστικού Κόμματος. Το 1984 προσχώρησε στο γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS).

Τον Μάρτιο του 2013, ο ηγέτης της γαλλικής αριστεράς Jean-Luc Mélenchon, επικρίθηκε για ένα σχόλιο που έκανε για τον τότε υπουργό Μοσκοβισί, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι “η σκέψη του είναι διεθνής οικονομική, και όχι γαλλική“. Θεωρώντας ότι υπονοεί την εβραϊκή καταγωγή του υπουργού, η φράση επικρίθηκε ως «αντισημιτική».

Ο εβραϊκής καταγωγής δημοσιογράφος Jean-Pierre Elkabbach, κατηγόρησε τον Mélenchon για “ενθάρρυνση απόψεων σχετικά με τον παγκόσμιο Εβραϊσμό”. Ο Mélenchon αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Στο παρακάτω βίντεο ο Moscovici λέει: «Γιατί είμαι Εβραίος, Σιωνιστής και σοσιαλιστής»

Πληροφορίες αναφέρουν (εδώεδώ κι εδώ) ότι ο Μοκσοβισί είναι  μασόνος.

Ανήκει στην στοά της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας (GODF). Στην GODF έχει μιλήσει και ο Ολάντ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Και τώρα διαβάστε και σε ανύποπτο χρόνο τι λέγαμε

1.Βρε κάτι ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ συμπτώσεις με τους έγκριτους οικονομικούς αναλυτές(Pierre Moscovici)

2.Πόσο γερμανός ήταν ο συνεργάτης του Κεμάλ στις γενοκτονίες των Ελλήνων και Αρμενίων;;;;

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΕΜΑΛ….ΤΟΥΡΚΟΣ

 

Και επειδή οι άνθρωποι βαδίζουν βάσει σχεδίου…(τώρα θέλουν να αφελληνίσουν και το Σύνταγμα και σας το πουλάν σαν προοδευτική μεταρρύθμιση)…κάντε τον κόπο να διαβάσετε τα αρθράκια Ο Λ Α απο αυτήν την σελίδα ΕΔΩ

και ΕΔΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ…..και για τους δεσμούς αίματος του Τρότσκυ με τον κύριο….κλικ ΕΔΩ

Οι άνθρωποι, δεν το κάνουν επίτηδες….έτσι μεγάλωσαν, η παιδεία είναι βίωμα , που γίνεται ψύχωση και συνδέεται με τα έθιμα της φυλής, δηλαδή την καταγωγή…..

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;;;; ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΨΕΜΑΤΑ;;; Είναι φυσιολογικό για αυτούς

Δεν θα μιλήσουμε φυσικά για τον Μητσάρα, τον Κυριάκο και τον Αλέξις….Και για αυτούς φυσιολογικό είναι να ζουν εις βάρος μας και να μας δουλεύουν…..

ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

Και μην τσιγκουνευόσαστε τα κλίκ….κάντε και καμμιά κοινοποίηση

 
Join the Conversation

1 comment