Θα κάνει αποκαλύψεις το Βατικανό για τους… εξωγήινους; (βίντεο)

1043 0


Kαρδινάλιοι του Βατικανού αναφέρουν ότι η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία είναι έτοιμη να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινου με την διενέργεια μάλιστα και συνεδρίου!

Ο ίδιος ο Πάπας Φραγκίσκος έχει υπαινιχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι η Γη έχει «δεχθεί» επισκέψεις από εξωγήινους και έχει υποσχεθεί την πλήρη δημοσιοποίηση αυτών των πληροφοριών .

Ο José Gabriel Funes, σημερινός διευθυντής του Αστεροσκοπείου του Βατικανού, δήλωσε ότι η θρησκεία δεν «διαβλέπει» σύγκρουση μεταξύ της πίστης στο Θεό και της ύπαρξης εξωγήινης ζωής.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «υπάρχει ένα πλήθος πλασμάτων στη Γη, έτσι είναι πιθανό και το σύμπαν να είναι σπαρμένο με πολλές μορφές ζωής, πιο εξελιγμένη από την δική μας. Σύντομα οι άνθρωποι θα πρέπει να προετοιμαστούν για να γνωρίσουν τους συναδέλφους αλλοδαπούς».

Ένας άλλος εκπρόσωπος του Βατικανού, ο ιερέας Guy Consolmagno είπε ότι υπάρχουν εξωγήινοι και ότι είναι στην πραγματικότητα σωτήρες της ανθρωπότητας.

«Όταν θα φτάσουν επισήμως στη Γη, τα πράγματα θα αλλάξουν δραματικά και θα υποστούμε σημαντικές αλλαγές στην προοπτική στη ζωή μας, αλλά και στην αντίληψη για τον Θεό», κατέληξε ο ίδιος.

Το στημένο Βατικανό είναι προφανές ότι συνωμοτικά στήνει την ύπαρξη εξωγήινων ώστε να οδηγηθεί η Γη με ένα εναλλακτικό σενάριο στην αποδοχή της παγκόσμιας κυβέρνησης.
Τα σενάρια του Λιακόπουλου απο ότι φαίνεται …επιβεβαιώνονται… Συνδιάστε τα όλα αυτά με τα χιλιάδες βίντεο μ ε ΑΤΙΑ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο….Κάποιοι ξοδεύουν εκατομμύρια για να μας πείσουν για την ύπαρξη εξωγήινων…ή να μας παρουσιάσουν αυτό που υπάρχει
Join the Conversation