Η καλύβα του Ντέιβιντ Κάμερον έδωσε 25.000 λίρες για να την αγοράσει [εικόνες]

2155 0


Από την πρωθυπουργική κατοικία στην Ντάουνινγκ Στριτ, ο Ντέιβιντ Κάμερον θα βρεθεί σε… καλύβα.

Βέβαια, δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη, αλλά για μία πολυτελή έκδοση καλύβας, για την οποία ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας ξόδεψε 25.000 λίρες, σύμφωνα με τον Guardian. Θα την τοποθετήσει στον κήπο του και σκοπεύει να τη χρησιμοποιήσει ως στούντιο συγγραφής.

Από τότε που παραιτήθηκε, ο Κάμερον έκανε μία περιοδεία για ομιλίες στις ΗΠΑ, θυμήθηκε ξανά το χόμπι του κυνηγώντας, ενώ άρχισε να γράφει και τα απομνηνεύματά του για τα χρόνια που πέρασε στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Πλέον, θα γράφει σε αυτή τη χειροποίητη καλύβα, που έχει μόνωση από μαλλί προβάτου και ξυλόσομπα. Οι Κάμερον τη διακόσμησαν με έναν καναπέ που γίνεται κρεβάτι, ενώ η πρώην Πρώτη Κυρία της Βρετανίας επέλεξε τα χρώματα στους τοίχους.


Δική της άλλωστε ήταν και η ιδέα για την αγορά, όπως είπε ο πρώην πρωθυπουργός. Αλλά, δεν είχαν υπολογίσει την αντίδραση των παιδιών τους. «Υπάρχει ήδη μία διαμάχη. Τα παιδιά μου θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν για να παίζουν, ο γιος μου ως εναλλακτική κρεβατοκάμαρα και εγώ για να γράφω. Υπάρχει ανταγωνισμός», είπε ο Κάμερον.

ΠΗΓΗ
Join the Conversation