“ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΕΣ – ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ”.

419 0


Προϊσταμένη Μαιευτικής Κλινικής “Βοστάνειου” Νοσοκομείου Μυτιλήνης: «Έχουμε 30 γέννες τον μήνα από μετανάστριες. Πολλές από αυτές έχουν ξαναμείνει έγκυοι στην χώρα μας».

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΙΩΠΗΛΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΟΙ ΕΝΝΝΣΤΟΛΟΙ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ….ΤΩΡΑ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ…..

Σχόλιο Διόδοτου: Στην δημοφιλή μας ανάρτηση ΝΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!! δεχτήκαμε πολλά απειλητικά και υβριστικά σχόλια που μας αποκαλούσαν ρατσιστές, ξενοφοβικούς και φασίστες. Φυσικά, δεν τα αναρτήσαμε, αλλά δημοσιεύτηκε προ 3 εβδομάδων στην εφημερίδα ‘Στόχος’, το παρόν αποκαλυπτικό άρθρο που μας επιβεβαιώνει πανηγυρικά. Άποψή μας βέβαια, ήταν περισσότερο, ότι τα παιδάκια αυτά που έχουν μαζί τους οι περισσότερες μουσουλμάνες -παιδάκια 1-9 ετών- κατά 80% δεν είναι δικά τους, εφόσον οι περισσότερες -στυλάτες, όμορφες, καλομακιγιαρισμένες και χαμογελαστές- δεν φαίνονται να είναι μεγαλύτερες από 26 ετών για να έχουν πίσω τους 3 και 4 γέννες. Ότι τα παιδιά αυτά, από πιο μακρινές, μη εμπόλεμες χώρες της μέσης Ανατολής και από την κεντρική Τουρκία, τους τα δίνουν μαζί τους για να αναπτύξουν σιγά σιγά τον νέο πληθυσμό που επιθυμούν να υπάρχει στην Ελλάδα. Ισχύει το συμπέρασμά μας, διαπιστώνουμε όμως τώρα ότι η ασιατοποίηση και η ισλαμοποίηση της χώρας μας έχει ως ξεκίνημά της και τις κλινικές μας.

Εκατοντάδες χιλιάδες μανδηλοφόρες μένουν έγκυες, για να μην απελαθούν, για να δηλωθεί το μωρό εδώ στην Ελλάδα (ώστε να καταστεί ακόμα πιο δύσκολο να απελαθεί), να επιδοτούνται, να τους χορηγεί ο Μουζάλας προπληρωμένες κάρτες 800 ευρώ τον μήνα για να ψωνίζουν από τα σούπερ-μάρκετ κλπ!…

Ζητούν δωρεάν εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου, που δεν τολμούν να ζητήσουν ούτε οι Ελληνίδες, και τις οποίες δεν γνώριζαν στις χώρες τους με τα ανύπαρκτα τεχνικά μέσα, τους δασκάλεψαν όμως οι “ανθρωπιστικές” ΜΚΟ να τις απαιτούν!

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό καλούνται να υποστηρίξουν ανάγκες μεγαλύτερες από αυτές που είχαν προβλεφθεί χωρίς το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό. Σημαντική αύξηση των γεννήσεων παρατηρείται στην γυναικολογική – μαιευτική κλινική του «Βοστάνειου» νοσοκομείου Μυτιλήνης. Οι γυναίκες πρόσφυγες στην προσπάθειά τους να καθυστερήσουν την απέλασή τους, ζητούν συνεχώς νέες εξετάσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια αυξάνονται σημαντικά οι εγκυμοσύνες. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό καλούνται να υποστηρίξουν ανάγκες μεγαλύτερες από αυτές που είχαν προβλεφθεί χωρίς το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό.
«Από την αρχή του προσφυγικού έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Ήρθαν πολλές εγκυμονούσες και ξεγεννάμε συνέχεια. Ήρθαν από μέρη που δεν είχαν πρόσβαση σε εξετάσεις, υπερήχους και τεχνικά μέσα, με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να φορτωθεί με δουλειά. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει γονατίσει. Η Πολιτεία πρέπει να μας βοηθήσει. Έχουμε μέχρι και 5 γέννες την ημέρα, ενώ οι τέσσερις γυναικολόγοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν και να κάνουν εφημερίες. Πολλές γυναίκες γεννάνε με καισαρική με αποτέλεσμα να φορτώνονται και τα χειρουργεία», λέει στο protothema.gr η προϊσταμένη του τμήματος Ζωή Πλάνου.
Υπολογίζεται ότι στο «Βοστάνειο» νοσοκομείο πραγματοποιούνται περισσότερες από 60 γέννες τον μήνα. Από αυτές οι 30 είναι σίγουρα προσφύγων γυναικών. «Μένουν έγκυες για να μην απελαθούν, για να δηλωθεί το μωρό εδώ στην Ελλάδα, επιδοτούνται, ενώ έχουν μετά και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Οργανώσεις φιλανθρωπικές και ΜΚΟ τους παρέχουν διαμονή σε ξενοδοχεία. Δεν γυρνάνε δηλαδή στα κοντέινερ και στις σκηνές. Και ξαναμένουν έγκυοι», προσθέτει η κυρία Πλάνου.
Όπως αναφέρει στο protothema.gr, ο Διευθυντής της γυναικολογικής κλινικής Παναγιώτης Προβέτζας” υπάρχει αύξηση των τοκετών, πολλές μετανάστριες έρχονται εδώ να γεννήσουν, φτάνουν ακόμα και στον ένατο μήνα με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή δουλειά για το προσωπικό. Όταν γεννούν οι διάφορες οργανώσεις και η Ύπατη Αρμοστεία φροντίζουν για την καλύτερη στέγασή τους”.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου με επιστολή της στον πρωθυπουργό έθιξε το θέμα της γυναικολογικής κλινικής ενώ αναφέρεται στην κόπωση που έχει υποστεί και το Νοσοκομείο Μυτιλήνης αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ο διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής του νοσοκομείου, έχει συχνά δηλώσει ότι χρειάστηκε να αντιμετωπίσει 10 και 15 γεννήσεις μέσα σε λιγότερο από τρεις ημέρες».

 
ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ….(θυμάστε τα παιδάκια στο ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ;;;;;που έπρεπε να πάνε σχολείο;;;;;ΟΕΟ;;;;)Τα παιδια αυτά και λόγω γέννησης και λόγω σχολείου…θα ονομαστούν ελληνόπουλα……ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ της δημόσιας διόικησης στην ΛΕΣΒΟ, δν διαμαρτύρονται για την σταδιακή υφαρπαγή της πατρίδος , αλλά γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ, οπότε πρέπει να πάνε περισσότεροι γιατροί και προσωπικό για να ξεγεννήσει η ΑΣΙΑ πανω στο νησί……..
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ…ΚΥΡΙΩΣ ΑΡΧΗΓΟΙ….που γυρνάν στις μονάδες και είναι τόοοοσο βλάκες ώστε καυχώνται για την συνεισφορά τους στο θέμα του ….μεταναστευτικού…..Join the Conversation