Οργή στη Σουηδία: Ντοκιμαντέρ δείχνει σκουρόχρωμους τους πρώτους Σουηδούς

1377 0


Η σειρά θα αρχίσει να εκπέμπεται στη σουηδική τηλεόραση αυτή την Τετάρτη, και όταν το κανάλι SVT ξεκίνησε τη διαφήμισή της την περασμένη εβδομάδα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αντέδρασαν με δικαιολογημένη  οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υστερία έχει προκαλέσει στη Σουηδία ένα μόνο… διαφημιστικό τρέιλερ (το τρέιλερ εδώ) για ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ για τους «Πρώτους Σουηδούς» (De första svenskarna), που παρουσιάζει τους προγόνους των σημερινών Σουηδών σκουρόχρωμους και με γαλανά μάτια! Το σποτ προκάλεσε δικαιολογημένα  έντονες αντιδράσεις και άρνηση αποδοχής στο Twitter, με τους  Σουηδούς να εμπλέκουν στη σύζητηση ακόμα και το μεταναστευτικό…

Η σειρά θα αρχίσει να εκπέμπεται στη σουηδική τηλεόραση την Τετάρτη, και όταν το κανάλι SVT ξεκίνησε τη διαφήμισή της την περασμένη εβδομάδα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αντέδρασαν με δυσπιστία και οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει δήθεν  τα νέα επιτεύγματα της τεχνολογίας DNA, με την οποία αποκαλύφθηκαν περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο η Σουηδία κατοικήθηκε μετά την Εποχή των Παγετώνων, ενώ αναλύει πώς οι πρώτοι κάτοικοί της στη χώρα ήταν σκουρόχρωμοι με γαλανά μάτια και ήρθαν από το Νότο. Έχουν , προφανώς, βρεί πολλούς αφρικανούς και άραβες  με γαλανά μάτια, οπότε καταλαβαίνουμε όλοι τι συμβαίνει….Να μας πει την γνώμη του και ο Ατετοκούμπο ο έλληνας.

Ισχυρίζονται ψευδώς ότι ένας άλλος πληθυσμός ανθρώπων που είχε πιο χλωμό δέρμα και μια ποικιλία χρωμάτων στα μάτια και τα μαλλιά έφτασαν από την Ανατολή την ίδια περίοδο. Οι δύο λαοί πιστεύεται ότι συγχωνεύθηκαν αρκετά γρήγορα, και οι Σκανδιναβοί τελικά έγιναν αρκετά πιο ανοιχτόχρωμοι, κάτι που επέτρεψε την αύξηση παραγωγής βιταμίνης D για να επιβιώσουν στους σκοτεινούς χειμώνες

Έτσι προετοιμάζουν τα κέντρα εξουσίας , τους ιθαγενείς της Ευρώπης ώστε να μην προβάλουν αντίσταση στον εποικισμό απο άλλες φυλές που προωθούν τα συνωμοτικά κέντρα αποφάσεων.

Σουηδοί χρήστες του Twitter που εξαγριώθηκαν με τους «Πρώτους Σουηδούς» έκαναν λόγο επί της συνωμοσίας που στοχεύει να κάνει τους ανθρώπους «πιο ανοιχτούς στη μετανάστευση». «Η πλύση εγκεφάλου συνεχίζεται» ανέφερε ένας χαρακτηριστικά….

Είναι προφανές ότι τα ίδια συμβαίνουν και στην Ελλάδα με την διαρκή παραποίηση της ιστορίας και τις βίαιες αριστερές συμμορίες που με την στήριξη των κυβερνήσεων περιορίζουν, επιβάλουν και επιτίθενατι στους έλληνες
Join the Conversation