ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ……ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

932 0


Ανιχνεύοντας το παρελθόν και την ιστορία διάφορων πολιτικών παρασίτων, συγκρίνοντας το τότε με το τώρα, το χθές με το σήμερα, εξάγεις ιδιαίτερα διδακτικά συμπεράσματα…..για γέλια , αλλά κυρίως για θρήνο, μια και αυτοί οι τυπάδες, υποτίθεται ότι εκπροσωπούν τα συμφέροντα του ελληνικού έθνους.

Αφορμή για όσα θα σας επαναφέρουμε στη μνήμη, αποτελέι η πρόσφατη λαθρομεταναστολαγνεία του Αβραμόπουλου, του γνωστού και ως Σφολιάτα ή Τυροπιτάκια στους χιουμοριστικούς κύκλους του ιδίου του του γραφείου.

Την περίοδο που ο Αβραμόπουλος, ήταν υπουργάρα στο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ και περνούσε μπέικα, είχε προηγουμένως δημιουργηθεί απο την κυβέρνηση ΓΑΠ και το γνωστό πολιτικό παχύδερμο , τον Βενιζέλο μία πολύ κακή και αντεθνική κατάσταση.

Εως τότε, για να είσαι υποψήφιος γιαα τις στρατιωτικές σχολές, δηλαδή για να γίνεις αξκός, δηλαδή για να αναλάβεις μελλοντικά την διοίκηση των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…έπρεπε να είσαι έλληνας στο γένος, δηλαδή να έχεις γονείς έλληνες, με παππούδες έλληνες, δεν μπορούσες να είσαι ο Χασάν που πηρε διαβατήριο, η πήγε στο σχολείο και τον βαφτίσαν έλληνα….Ο Πολιτικός ταραμάς , ο Βενιζέλος,, το πρώτο πρώτο που έκανε όταν ανέλαβε το ΥΠΕΘΑ, ήταν να αφαιρέσει αυτήν την προυπόθεση….

Λόγω της σπουδής που έδειξε, θα μπορούσε ο καθείς να υποθέσει, ότι αυτη η αλλοίωση των υποψηφίων, ήταν αυτό που τον απασχολούσε νυχθημερόν, διάβαζε τις εγκυκλίους και περίμενε πως και τί, να τον αξιώσει Ο Θεός να αναλάβει και να φροντίσει μελλοντικά, ο ΧΑΣΑΝ να γίνει ακόμα και ΑΓΕΕΘΑ στον Ελληνικό Στρατό…..

Προσωπικά πιστεύω πως αυτό ήταν αδύνατο….είναι προφανές ότι άλλοι ασχολήθηκαν με το θέμα και όταν τον βάλαν σε αυτή την θέση, τον διέταξαν να το κάνει….

Τότε σηκώθηκε σάλος, γίναν προσφυγές, δημοσιεύματα…αλλά τίποτα….το πέρασε με την ένοχη σιωπή της στρατιωτικής ηγεσίας, που έμαθε καλά τις επικύψεις …αλλά παρεξήγησε τον σκοπό τους.

Στην συνέχεια, αναλαμβάνει η ΝΔ με ΥΠΕΘΑ τον Αβραμόπουλο ….ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ένα κύμα αντίδρασης για το θέμα, επειδή είναι και γατόνι υπέθεσε ότι κάποιος ισχυρός παράγοντας κρύβεται απο πίσω, με δύναμη και προφανώς και με ισχύ που θα ξεκινήσει κάτι….οπότε ο Μητσάρας, ως εθισμένος στην εξουσία και μη θέλοντας να αφήσει καμμία πιθανότητα απώλειας της, δίνει μια συνέντευξη σε έναν δημοσιογράφο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ που μπαινόβγαινε στα γραφεία του ΓΕΕΘΑ και απολάμβανε την απόλυτη διαπίστωση ότι οι ένννστολοι ήταν το απόλυτο τίποτα, όπως άλλωστε οι μέχρι τώρα εξελίξεις δείχνουν.

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟ ΜΑΖΙ…ο Ο υπασπιστής του Γιάννου, ξεπέρασε στην παραμονή του σε θεση ανώτατου αξκού…ακόμα και αυτόν τον ΠΑΠΑΓΟ….γελάνε και τα κόλυβα

Η προϋπόθεση του ελληνικού γένους για τους υποψήφιους εισαχθέντες στις στρατιωτικές σχολές επανέρχεται.
Το δήλωσε ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.
“Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ένας χώρος όπου το εθνικό στοιχείο είναι κυρίαρχο και ορίσει από τα πρώτα βήματα της σταδιοδρομίας τους τους υπηρετούντες στις τάξεις του”,δήλωσε ο ΥΕΘΑ

ΠΗΓΗ

Ο Μητσος, έχει ακόμη την συνέντευξη ανηρτημένη στην σελίδα του…κλικ ΕΔΩ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος (Α) κρατάει ένα όπλο-ρέπλικα, δώρο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκου (Δ) κατά τη σύγκληση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας και των μελών των ανωτάτων συμβουλίων των κλάδων, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Αθήνα, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014.

Φυσικά απο όλα αυτά τίποτε δεν έγινε….και μπορεί αυτό με τέτοιου βάθους έγκριτο πολιτικό να είναι και φυσιολογικό….όμως τι δεν είναι φυσιολογικό;;;;

Δεν είναι φυσιολογικό το να βγαίνει ο Σφολιάτας μετά απο 7 έτη και να στηρίζει κάθε αντιρατσιστική γλοιωδία, να υπερθεματίζει των θέσεων του Σόρος και να θεωρεί Ευρωπαίους τους πακιστανούς , τούρκους και αφρικανούς που κατσικώθηκαν ελέω κοτζαμπασηδων και αριστεροδημοκρατικών προδοτών, στο σβέρκο των υπο γενοκτονία Ευρωπαίων….

Δείτε ΕΔΩ ένα δείγμα του τι γενοκτονικά και αντιευρωπαικά λέει ο Μήτσος που θέλει να γίνει και Πρόεδρας, διότι η ζωή είναι ωραία και σκεφτείτε πως απο υπέρμαχος του ελληνικού γένους , μετετράπη σε μεταναστολάγνο αντιευρωπαίο.

Φυσικά και εδώ όπως και στην περίπτωση του πολιτικού παχύδερμου Βενιζέλου, δεν πιστεύουμε ότι κοιμόταν και ξυπνούσε με την αγωνία για το τι θα γίνει και πως θα εγκαταστήσει τους πακιστανούς και τούρκους στην Ευρώπη…..ακριβώς όπως και δεν κοιμόταν και ξυπνούσε για το πως εξασφαλίσει οι διοικητές των μονάδων του ΕΛ. ΣΤΡΑΤΟΥ θα είναι έλληνες…..

Ο Μητσάρας και ο Βενιζέλος, δεν έχουν εξουσία, αλλά για να βρίσκονται σε θέση εξουσίας, στέλνουν μηνυματάκια με δηλώσεις, σε αθέατα κέντρα εξουσίας για να δούν αντιδράσεις, να λάβουν απαντήσεις και στη συνέχεια να δείξουν προθυμία υπηρεσίας ώστε να παραμείνουν εκεί που βρίσκονται και να συνεχίσουν τις διακοπές και την καλοπέραση…

Ο Μητσάρας έχει καταλάβει ότι αυτοί που πληρώνουν στην συγκεκριμένη για την ιστορία, περίοδο, γουστάρουν πολυπολιτισμό και μετανάστευση…κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ….και ως καταφερτζής ανέβηκε στο πλοίο και είναι ο καμαρώτος  τους….

Αυτή είναι η αποκωδικοποίηση και αυτό είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ραγιάδες μου

Απολαύστε τον σε μια μοναδική ερμηνεία λαθρολαγνείας

Η φωτογραφία του θέματος δεν είναι τυχαία….ποιος ;;;;  μα πραγματικά ποιος σοβαρός και μορφωμένος , θα καλούσε το πολιτικό τίποτα να πεί τί;;;;;στις ΗΠΑ….αλλά και ποιος θα σώσει πλέον τα παρτάλια αυτά απο την οργή των εθνών που αργά και σταθερά πλησιάζει
Join the Conversation