Σε θεατρική παράσταση, ηθοποιός έβρισε τον Χριστό και την Παναγία- Δείτε τι έγινε μετά (ΒΙΝΤΕΟ)

545 0


Όλα συνέβησαν στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, στην παράσταση «Πυρκαγιές».

Η παράσταση, περιλαμβάνει μια σκηνή, που σύμφωνα με το σενάριο που έχει γράψει Μουσουλμάνος, ο ηθοποιός Ορέστης Χαλκιάς, καθώς υποδύεται έναν αγανακτισμένο νεαρό βρίζει μεταξύ των άλλων τον Χριστό και την Παναγία.

Τέσσερα μέλη του «Ιερού Λόχου» βρέθηκαν στο θέατρο εχθές το βράδυ και μπήκαν στην αίθουσα που παιζόταν η παράσταση κόβοντας κανονικά εισιτήριο όπως όλοι. Στη διάρκεια της «επίμαχης» σκηνής όμως, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους κι επιτέθηκαν λεκτικά στον ηθοποιό διακόπτοντας την παράσταση.

«Αυτό είναι θέατρο; Να μάθεις να σέβεσαι αυτά που πιστεύουν οι άλλοι», ακούστηκαν να λένε, ενώ δήλωσαν ότι προχώρησαν σε αυτή την κίνηση αντιδρώντας διότι σε έναν από τους διαλόγους υπάρχει εξύβριση των Θείων.

Η παράταση διακόπηκε για λίγα λεπτά, ενώ η πλειοψηφία των θεατών διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας δυνατά την απομάκρυνση των διαμαρτυρόμενων άμεσα. Έτσι κλήθηκε η αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο.

Ωστόσο δεν χρειάστηκε να..προχωρήσουν σε προσαγωγές, αφού τα μέλη του «Ιερού Λόχου» αποχώρησαν και κατόπιν η παράσταση συνεχίστηκε κανονικά.

Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του «Ιερού Λόχου» έγραψαν:

Ενημερωθήκαμε, ότι στη θεατρική παράσταση «Πυρκαγιές» του Κρατικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης που παίζεται στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, του λιβανοκαναδού συγγραφέα Ουασντί Μουαουάντ (προφανώς μουσουλμάνου), ο νεαρός ηθοποιός Χαλκιάς Ορέστης (υποδύεται τον Σιμόν), χωρίς καμία αιτία, ακούγεται επί λέξη να εκστομίζει διαδοχικά βλαστήμιες: για τον Χριστό και την Παναγία, το «καντήλι» και μετά από λίγο λέει ολόκληρη την βρισιά για τον Χριστό και την Παναγία.

Άμεσα σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, μέλη του Ιερού Λόχου επισκέφθηκαν στις 6 μμ το απόγευμα το Βασιλικό Θέατρο για να διαπιστώσουν αν ισχύουν οι πληροφορίες.

Πράγματι, λίγα μόλις λεπτά αφού ξεκίνησε η θεατρική παράσταση, ακούσαμε με τα ίδια μας τα αυτιά τον ηθοποιό που υποτίθεται υποδύεται το παιδί μιας που έχει πεθάνει ενώ ακούει την διαθήκη της στον συμβολαιογράφο, να φωνάζει δημόσια και προκλητικά τις παραπάνω βλασφημίες.

Άμεσα μέλη μας αλλά και άλλοι θεατές άρχιζαν να διαμαρτύρονται ενώ ο ηθοποιός συνέχιζε να κάθεται προκλητικά στην καρέκλα του αρνούμενος να ζητήσει συγνώμη.

ΠΗΓΗ

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ δεν θα σηκώσει φωτογραφίες και τις διαδικτυακές διευθύνσεις του παγκοσμίως άγνωστου πουστρόγυφτου ηθοποιού του κόλου… Είμεθα σίγουροι ότι το μελλοντικό εθνικό καθεστώς θα φροντίσει να αποκτήσει αυτοεκτίμηση και αξία στην άθλια ζωή του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι εντοπίστηκαν διαφορες κουμουνιστογεροντοκόρες με σάπια εσω και έξω όργανα , ακριβώς όπως η υποψήφια ευρωβουλευτής λάτρης των μολότωφ, να λεν ότι δεν θα περάσει ο φανατισμός και διάφορα άλλα τέτοια φαιδρά…..

Ο Χρόνος είναι η τιμωρία που τους αξίζει….μεσούσης της ερχομένης ισλαμικής κατοχής , θα έχουν γίνει έτσι ώστε ούτε για σκυλοτροφή στη Λαχώρη δεν θα κάνουν….