Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ…Βενεζουέλα: Άχρηστα χαρτονομίσματα μετατρέπονται σε περίτεχνες τσάντες(Vid)

666 0


Ο Έντισον Ινφάντε βρήκε έναν πολύ έξυπνο τρόπο να εκμεταλλευτεί τα μηδαμινής αξίας χαρτονομίσματα της Βενεζουέλα, που αργότερα ίσως αποκτήσουν πολύ μεγάλη αξία.
Μετά την κατάρρευση της οικονομίας της Βενεζουέλα, με το νόμισμα να έχει υποτιμηθεί, ο 23χρονος Έντισον, έφυγε από τη χώρα όπως και εκατομμύρια άλλοι και βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο να εκμεταλλευτεί τα ‘άχρηστα’ χαρτονομίσματα.

Μετέτρεψε τα Μπολιβάρ σε περίτεχνες τσάντες και πορτοφόλια, αξεσουάρ που έχουν ήδη τραβήξει τα βλέμματα, τόσο ντόπιων πελατών όσο και τουριστών από όλο τον κόσμο, καθώς συμβολίζουν με τον πιο όμορφο τρόπο την αποτυχία της κομμουνιστικής οικονομίας.

Οι Αμερικάνοι και Ιταλοί τουρίστες, ιδιαίτερα, δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τα προϊόντα του Έντισον, τα οποία αγοράζουν σε μεγάλες ποσότητες.

Κοστίζουν από 7 μέχρι 15 δολάρια, αρκετά χρήματα για να ζήσει μια οικογένεια στη Βενεζουέλα για 2 εβδομάδες.

Ο καλλιτέχνης έμαθε να διπλώνει αλυσιδωτά τα χαρτιά, τα οποία ράβει μεταξύ τους, στη φυλακή της Βενεζουέλα, χρησιμοποιώντας σελίδες περιοδικών, χαρτιά συσκευασίας και διάφορα άλλα.

«Φυσικά το χαρτί των χαρτονομισμάτων είναι πολύ καλύτερο, Αδιάβροχο, απαλό και ανθεκτικό» όπως λέει ο καλλιτέχνης.
Επεκτείνοντας την σκέψη και δίνοτας τροφή για καλές και χρήσιμες εφαρμογές, διαπιστωμένα και το ΚΕΦΑΛΑΙΟ του ΜΑΡΞ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν χαρτί υγείας….

 

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ
AΠΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ , ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ….ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
Join the Conversation