Σκληρό photoshop για τον σκαφάτο Τσίπρα και το Μάτι…ΛΑΘΟΣ ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟ

2253 0


Ο Κώστας Μπογδάνος κάνει λάθος κλικ ΕΔΩ….το φωτοσοπ δεν είναι σκληρό, οι μπολσεβίκοι είναι σκληροί και δεν έχουν τσίπα, ειδικά στην Ελλάδα, ο ανθελληνισμός τους είναι πάνω απο όλα.

Αν οι απανθρακωμένοι ήταν μουσουλμάνοι, αθίγγανοι, η πακιστανοί, όλο το υπουργικό συμβούλιο θα ήταν επι ποδός πολέμου και θα είχαμε και τις σημαίες μεσίστιες, όμως ήταν ντόπιοι…natives τους οποίους μισούν και θέλουν να ξεριζώσουν, όχι μόνο ο Τσίπρας και οι συν αυτό (το ω με όμικρον για λόγους ποιότητος μέτρησης και ταυτότητος) αλλά και ο Κούλης…κλικ ΕΔΩ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για να μην σας πουλά δεξιά φούμαρα ο Κούλης

Για αυτό και όλοι αυτοί ταυτίζονται πλήρως με τον αντιρατσιστή ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ όλοι τους, διότι αντιρατσισμός σημαίνει πόλεμο στη ρίζα …ξεριζωτές είναι, να μας ξεριζώσουν θελαν και θέλουν…ο Ιμπραήμ, Ο Κεμάλ κλπ

Η ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΚΡΙΒΗΣ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ…που σε κάποιους δεν αρέσει, έχει ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, δείτε το στο κάτωθι

Για αυτό και αριστεροί και δεξιοί φωτογραφίζονται δίπλα στον ΚΕΜΑΛ….με τον ξεριζωτή δεν έχουν πρόβλημα που ήταν στρατιωτικός και καραδεξιός….

Η Δέσποινα Λαλάκη, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της τοπικής οργάνωσης «Αριστερή Κίνηση Νέας Υόρκης», «σε διαδήλωση συμπαράστασης» με Τούρκους Κεμαλιστές στην Νέα Υόρκη.
Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΞΕΡΙΖΩΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑΣ…ΑΒΡΑΜΟ, ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑΥΜΑΣΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΤΗ ΚΕΜΑΛ.

Τώρα θα πρέπει να σας δώσουμε και τον συσχετισμό των κομμουνιστών αριστερών και φιλελέ με τον Ντονμέ ΚΕΜΑΛ…για να καταλάβετε τον λόγο της αγάπης, αλλά θα το αφήσουμε για άλλη φορά.

Βέβαια νόμιζουμε πως είναι κατανοητό ποιές ρίζες σπάει ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Join the Conversation