Μεθάει χωρίς να πίνει!

1633 0


Οι οδηγοί συχνά επικαλούνται απίστευτα πράγματα στην Αστυνομία να δικαιολογηθούν όταν ελέγχεται η παραβατική συμπεριφορά τους. Εδώ όμως έχουμε μια απίστευτη και πρωτότυπη όσο και αληθινή δικαιολογία. Μας έρχεται από την Ιαπωνία και κοινοποιήθηκε από γαλλικό σάιτ Ulyces. Ένας Ιάπωνας οδηγός συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες ύστερα από ένα ατύχημα στο Itami.

Η Αστυνομία κατά τον έλεγχο διαπίστωσε ότι το άτομο ήταν μεθυσμένο. Αλλά ο οδηγός τους ορκίστηκε ότι δεν είχε πιει σταγόνα αλκοόλ πριν πιάσει το τιμόνι. Εξήγησε ότι υπέφερε από το σύνδρομο της αυτόματης… ζυθοποιίας. Δηλαδή, ο οργανισμός του σώμα του παράγει ο ίδιος αλκοόλ! Μπορεί ήδη να γελάτε, αλλά συμβαίνει!

Είναι πράγματι μια σπάνια πεπτική ασθένεια κατά την οποία γίνεται εντερική ζύμωση. Ο 28χρονος οδηγός είπε στους αστυνομικούς: «Όταν νιώθω νευρικός, το σώμα μου παράγει αλκοόλ». Το πρόβλημα όμως είναι ότι δύσκολα αποδεικνύεται.

Για να χαλαρώσουν, κάποιοι πίνουν μισό ποτηράκι μπύρα (πάντα με μέτρο), ενώ αντίθετα, το Ιάπωνα φίλο μας το άγχος τον μεθάει! Οι άνθρωποι που πάσχουν από αυτή την ασθένεια έχουν ένα ανώμαλο επίπεδο ζυμών στο στομάχι τους. Αυτές οι ζύμες μετατρέπουν τη ζάχαρη και άλλους υδατάνθρακες σε αλκοόλ.

Φυσικά και δεν συμβουλεύουμε να γίνεστε σκνίπα τώρα που έχετε μια δικαιολογία που ευσταθεί. Διότι το πρόβλημα της αλκοολαιμίας κατά την οδήγηση δεν είναι ο τροχονομικός έλεγχος, αλλά ότι είσαι εν δυνάμει δολοφόνος και μάλιστα εκ προθέσεως.

ΠΗΓΗ
Join the Conversation