5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα μωρά του Νοεμβρίου (pics)

605 0


Λόγοι που τα παιδιά που γεννιούνται τον Νοέμβρη είναι ξεχωριστά!

Ο Νοέμβρης είναι ο ωραιότερος μήνας του φθινοπώρου. Τριγύρω κανείς μπορεί να δει ξερά φύλλα, πορτοκαλί αποχρώσεις, βροχερό καιρό ενώ τα σουπερμάρκετ γεμίζουν με φρούτα εποχής όπως τα μανταρίνια και τα ρόδια.

Εκτός από αυτά όμως, την τιμητική τους έχουν και οι κολοκύθες. Τι σημαίνει όμως ο Νοέμβρης για όλα εκείνα τα μωρά που γεννιούνται μέσα στον μήνα; Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά.

Ζουν πολλά χρόνια

Έρευνες του Πανεπιστημίου του Chicago έδειξαν ότι τα μωρά που γεννιούνται το φθινόπωρο τείνουν να ζουν περισσότερα χρόνια, απ’ ό,τι τα παιδιά που γεννιούνται τον Μάρτιο, τον Μάιο ή τον Ιούλιο.

mora noembriou 3

Είναι παιδιά του Αγίου Βαλεντίνου

Κατά πάσα πιθανότητα, αυτά τα παιδιά έχουν συλληφθεί την ημέρα των ερωτευμένων. Ερευνητές στο Ηνωμένο Βασίλειο απέδειξαν ότι η σύλληψη των μωρών που γεννιούνται τον Νοέμβρη έγινε την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου ή μια εβδομάδα μετά.

Γράφουν με το αριστερό

Τα παιδιά που γεννιούνται αυτό τον μήνα τείνουν να γράφουν με το αριστερό χέρι. Αυτό τουλάχιστον έδειξε η έρευνα στη Γερμανία.

Έχουν χαμηλά ποσοστά κατάθλιψης

Σύμφωνα με μια έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο τα μωρά που γεννιούνται τον Νοέμβριο έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά κατάθλιψης σε σχέση με τα παιδιά που γεννιούνται την άνοιξη.

Τους αρέσει ο αθλητισμός

Όπως και άλλα μωρά του φθινοπώρου, έτσι και αυτά είναι προορισμένα να τους αρέσει ο αθλητισμός. Δεν το λέμε εμείς, οι έρευνες το λένε.

πηγή: Mothersblog.gr


Πηγή
Join the Conversation