Aλαμουντίν…όπως λέμε: “Μάρμαρα αντί Αμφίπολης”

1572 0


ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ….ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ;;;

Και ξαφνικά μας προέκυψε αραβίς τις, και εξευρωπαϊσμένη και σουνίτισα και σιίτισα μαζί και ενδιαφερόμενη για τα μάρμαρα….
Παντρεμένη με τον Κλούνι…ο οποίος έως και πριν λίγα χρονάκια ανήκε στο κίνημα κατά της περιτομής στο Χόλυγουντ…

Η κυρία ξεκίνησε απο τις τρύπες της ερήμου, αλλά προφανώς ήταν παιδί αστέρι και ξαφνικά βρέθηκε να συνεργάζεται με σούπερ δικηγορικά γραφεία και επιπλέον να φλερτάρει με τον πρώην αρνητή της περιτομής Κλούνι… ο οποίος καθ ότι δεν φημίζεται για την εξυπνάδα του, κάπου πέταξε κάτι τι για Παρθενώνα. Φυσικά η ΝΤΠ…ευκαιρία δεν χάνει και τώρα εν μέσω των φώτων της δημοσιότητας έγινε και το προξενιό…και έχουμε και την εμφάνιση στο Ελλαδιστάν των υπερδικαστοστρατιωτικών….της καλεσμένης του Σαμαρά, ο οποίος έκανε ένα διάλειμμα απο την ανακατάληψη των πόλεων μας απο την ασιατική λαίλαπα, για να μιλήσει στην δικηγόρο αστέρι….

1031005

1031003

 Ο ΘΙΑΣΟΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ….ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Και ο επαναστατικοαντιρατσιστοδικηγορικός σύλλογος, ακόμα δεν έχει κάνει διάβημα, που ο υπερσπουδαγμένος Τόνυ, περιφρόνησε τα μέλη του και έφερε την υποτιθέμενη φωστήρα…..Αλαλαμουντίνα

Βέβαια και ο Τόνυ κάτι ξέρει για την νομική δεινότητα των ελλήνων νομικών….

Οι αποφάσεις του ΣτΕ που θα τις ζήλευε και ο Εφιάλτης, είναι η απόδειξη….

Και όλο αυτό τώρα…εμείς να πιστέψουμε ότι δεν έχει απο  πίσω τους κολλητούς του Αντωνάκη στην χάβρα…

Και όλο αυτό εν μέσω Αμφιπολιάδας…

Κάτι μου λέει ότι παν να μαζέψουν αυτό που σαν περιστεράκι της Δωδώνης , σαν περιστέρα Ολυμπιάδα του μαντείου…ξέφυγε με όχημα την Περιστέρη….

72848-161805

 

Τρεις φωτογραφίες σηκώσαμε και ελπίζω να είναι αρκετές για να καταλάβετε ότι κάτι τρέχει…και φυσικά αφου ανακατεύεται και ο αποτυχημένος πιτσαδόρος αλλά πάνω απο όλα ειλικρινής Αντώνης, δεν χρειάζονται και πολλά

(Οι Δωδωναίες μάντισσες και μαθητευόμενες στο μαντείο ελέγοντο πελειάδες…δηλαδή περιστέρες…Μια τέτοια περιστέρα ήταν και η Ολυμπιάς…και συμπτωματικά το μακεδονικό-μολοσσικό μεγαλείο, μια Περιστέρη το ξεγεννά απο τα σπλάχνα της Ελλάδος. )

greek-pm-antonis-samaras-his-wife-learn-more-about-ancient-amphipolis-tomb

 

Ο  ΑντώνηςΈτοιμος να  κατασπαράξει  την περιστέρα-Περιστέρη”Ολυμπιάδα” 

Τα μάρμαρα λοιπόν, είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που κυοφορείται στην Αμφίπολη και απο το οποίο ο χαζοκοσμάκης, πρέπει να αποστρέψει την ματιά του, μη τυχόν και φωτιστεί απο τα κρυφά εμβλήματα και καταλάβει τα κρυφά νοήματα….

Εμείς πάντως ένα πράγμα λέμε

Το κάθε τι στον τόπο του….

Τα μαρμαρά μας να επιστρέψουν στην Ελλάδα και οι Πακιστανοί να επιστρέψουν  στο Πακιστάν και οι λοιποί απο κεί που ήρθαν…για να μην κάνουμε διακρίσεις…

Και φυσικά κάνουμε την έρευνα για το πανηγυράκι που στήνουν πάλι στην πλάτη του ευκολόπιστου έλληνα….

ΥΓ

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ

Ότι προβάλλουν ως έγκριτο είναι πάτος, ότι ως δίκαιο είναι άδικο, ότι ως εθνικό είναι προδοσία…

Ότι και να πουν ότι βρήκαν στην Αμφίπολη θα είναι μισή αλήθεια…

Στην πραγματικότητα δεν βρήκαν…τους βρήκε

 

ΜΕΛΕΑΓΡΟΣ Ο ΜΟΛΟΣΣΟΣ

 
Join the Conversation